

Second meeting of the A127 Economic Growth Corridor Task Force

Chaired by Essex County Councillor Mike Steptoe

Date: Friday, 15th February 2019

Time: 1.30pm – 3pm

Location: Carvair Britannia Room

Holiday Inn Southend Airport 77 East Woodbury Crescent

Southend-on-Sea

Essex SS2 6XG

Networking and light lunch from 12.45pm. Meeting starts promptly at 1.30pm.

Time	Subject	Duration	Speaker
1.30pm	Welcome and Introductions	5 mins	Chair
1.35pm	 Minutes/Actions Discuss any changes from the minutes of the inaugural Task Force, any actions to be taken and agree minutes Discuss and agree revised Terms of Reference 	5 mins	Chair
1.40 pm	Planning Update	10 mins	Chair
1.50 pm	 Scheme Progress Update Problems and Opportunities for the A127 Vision and Objectives for the A127 Design stages and timescales for major scheme delivery 	25 mins	Chair
2.15 pm	Programme update/Engagement Plan ■ Launch event ➤ Proposed launch event for business leaders and	25 mins	Sean Perry/ Phil Harrison Jacobs



	stakeholders to take place in May/June 2019 Proposed venue – Ford Dunton Technical Centre Brochure Open discussion about the brochure Engagement questions		
2.40 pm	Current projects update	15 mins	Chair
2.55pm	 Next meeting and AOB Agree date of next Task Force meeting (June) 	5 mins	Chair